Maandag­avond­groep Binnen:
‘Zo Binnen – Zo Buiten’

Mediteren is niet alleen tot rust komen, het is een basiskamp van rust bereiken om dieper te kunnen voelen wat het leven met zich meebrengt: de afgronden, de vlaktes, de toppen, de watervlakten, de stroomversnellingen, de landschappen binnen en buiten ons.

In de periode september – december komen we 8 keer bij elkaar om de stilte in onszelf op te zoeken. Het geeft je de gelegenheid om tot jezelf te komen. Het stoppen van handelen, denken, tobben over de toekomst of mijmeren over het verleden helpt je om in het hier en nu te komen en dieper in jezelf te zakken. Ruimte geven aan jezelf – aan dát wat er op dit moment in jou is – maakt het mogelijk om in een contact te komen met bewustzijn. Het geduldig en continu oefenen van bewustzijn van het kleine, opent de deur voor een steeds constanter en dieper bewustzijn.

Voor wie

Voor iedereen die behoefte heeft aanwezig te zijn in het moment zelf, niet steeds te worden afgeleid door gedachten of impulsen en op zoek is naar rust, balans en bewustzijn in het leven.
Maximaal 8 deelnemers.

Wanneer

Op maandag van 19:30 tot 21:00 uur. De data van de bijeenkomsten zijn:
▪ 8 mei 2023

▪ 15 mei 2023

▪ 22 mei 2023

▪ 5 juni 2023

Waar

Binnen in de praktijk van RUIMTE voor meditatie en bewustwording, Duinweg 52A te Schoorl.

Kosten

112,50 euro voor de cyclus van 4 avonden.
Instromen is in overleg mogelijk.