Praktisch

Aanmelden

Stuur een email naar monique@ruimtevoormeditatie.nl of bel 06 – 1361 8638.

Bereikbaarheid

Duinweg 52 A
1871 AH Schoorl
De praktijk heeft een eigen oprit en fietsenrek.

Voor individuele begeleiding en groepen.

Behandelovereenkomst, algemene voorwaarden en privacyverklaring

In het contact met mijn cliënten gelden de bepalingen en beroepscodes/profiel van de VNT. Ook ben ik net als iedere zorgaanbieder in Nederland gehouden aan de Wkkgz, geregeld in de procedure van de klachtenregeling en -functionaris van de VNT/RBCZ, plus de SCAG (geschillencommissie voor de complementaire en alternatieve gezondheidszorg).

Vanaf heden ben ik, net als iedere zorgaanbieder in Nederland, daarnaast verplicht met iedere cliënt een schriftelijk ondertekende behandelovereenkomst af te sluiten. In deze overeenkomst staan de wederzijdse rechten en plichten vermeld. Deze behandelovereenkomst kun je downloaden en printen en voorafgaand aan het eerste consult meenemen.

Download behandelingsovereenkomst

Download algemene voorwaarden

Download privacyverklaring

Ik ben aangesloten bij de beroepsvereniging  LVNT (Landelijke Vereniging Natuurgeneeskundig Therapeuten) waardoor veel zorgverzekeraars geheel of gedeeltelijk de consulten vergoeden.

Daarnaast ben ik aangesloten bij de RBCZ. De stichting RBCZ is een overkoepelende organisatie die beroepsbeoefenaren van de complementaire en alternatieve geneeswijzen (artsen en therapeuten op Hbo-niveau) certificeert en registreert.
RBCZ behartigt de algemene belangen van de aangesloten beroepsbeoefenaren van de complementaire en alternatieve geneeswijzen en is een onafhankelijke intermediair tussen beroepsorganisaties, de zorgverzekeraars en cliënt.

Ik sta ingeschreven in het register van de Stichting Complementaire en Alternatieve Geneeswijzen (S.C.A.G.) onder nummer 15333.

Kosten

Individuele Begeleiding

95 euro voor 1 uur
135 euro voor 1½ uur

Relatiegesprek

135 euro per uur

Coaching voor werknemers

135 euro per uur

Als de kosten je tegenhouden, voel je dan welkom om contact op te nemen. Mijn praktijk kent een regeling voor mensen die behoefte hebben aan ondersteuning en voor wie de kosten een struikelblok zijn. Deze regeling houdt in dat we op jouw persoonlijk verzoek kijken of we een prijsafspraak kunnen maken. Deze afspraak leggen we vast in een begeleidingscontract. Bij een eventueel vervolg kijken we opnieuw wat nodig is en wat de mogelijkheden zijn.

Vergoeding

Ik ben erkend door de Vereniging Natuurgeneeskundige Therapeuten (VNT).
Afhankelijk van je ziektekostenverzekering worden de consulten (deels) vergoed.

Annulering

Je kan tot 24 uur voor een individuele afspraak kosteloos afmelden.
Indien je korter dan 24 uur voor een afspraak afmeldt of niet verschijnt op een afspraak ben je de volledige kosten verschuldigd. Je kunt deze kosten niet declareren bij de zorgverzekering.

Kalender Meditatiegroepen