Volle Maan Samenkomst

De maan en het maanritme hebben een grote invloed op ons leven. Van nature zijn vrouwen nauw verbonden met het ritme van de maan.
Volle Maan is een zeer krachtige periode en een goed moment om stil te staan bij alles wat met groei, liefde, healing en gezondheid te maken heeft. Volle Maan is de fase die wordt vergeleken met moederschap, een fase van zorgen, voeden en koesteren.

Net zoals bij de Maan blijven patronen en gewoonten in ons leven verstopt in het donker, totdat er licht op schijnt en ze helder, zichtbaar en voelbaar worden. Op dat moment treedt er een verandering op van binnenuit en kan een vastzittend patroon veranderen. Hierdoor herwin je vrijheid en verdiep je het contact met je hart en je kwaliteiten.

Het accent van deze vrouwengroep ligt op het volgen van je eigen ritme. Hoe verloopt jouw proces? Wat heb jij nodig om verder te groeien? Waar kun je jouw licht op laten schijnen om verborgen patronen zichtbaar te maken?

Alle Manen hebben een eigen thema gekoppeld aan het proces in de natuur van dat betreffende moment. Zo volgen we het hele proces van zaaien, groeien, bloeien, oogsten, transformatie en rust. Via meditatie verken je de thema’s in je leven. Welke relatie heb je ermee? Wat houdt je erbij weg?

We sluiten de avonden af met een vuurritueel in de energie van de Volle Maan.

Voor wie

Voor vrouwen die zich meer willen verdiepen in zichzelf en willen afstemmen op het Grotere Geheel, waarin alles en iedereen met elkaar verbonden is.

Wanneer

Wisselende avonden (op of rond Volle Maan) van 19:30 tot 21:00 uur:
▪ maandag 22 juli 2024
▪ woensdag 21 augustus 2024
▪ dinsdag 17 september 2024
▪ donderdag 17 oktober 2024
▪ vrijdag 15 november 2024
▪ maandag 16 december 2024

We sluiten buiten af met een vuurritueel in de energie van de Volle Maan.

Kosten

15 euro per keer.