Volle Maan Samenkomst

De maan en het maanritme hebben een grote invloed op ons leven. Van nature zijn vrouwen nauw verbonden met het ritme van de maan.
Volle Maan is een zeer krachtige periode en een goed moment om stil te staan bij alles wat met groei, liefde, healing en gezondheid te maken heeft. Volle Maan is de fase die wordt vergeleken met moederschap, een fase van zorgen, voeden en koesteren.

Net zoals bij de Maan blijven patronen en gewoonten in ons leven verstopt in het donker, totdat er licht op schijnt en ze helder, zichtbaar en voelbaar worden. Op dat moment treedt er een verandering op van binnenuit en kan een vastzittend patroon veranderen. Hierdoor herwin je vrijheid en verdiep je het contact met je hart en je kwaliteiten.

Het accent van deze vrouwengroep ligt op het volgen van je eigen ritme. Hoe verloopt jouw proces? Wat heb jij nodig om verder te groeien? Waar kun je jouw licht op laten schijnen om verborgen patronen zichtbaar te maken?

Alle Manen hebben een eigen thema gekoppeld aan het proces in de natuur van dat betreffende moment. Zo volgen we het hele proces van zaaien, groeien, bloeien, oogsten, transformatie en rust. Via meditatie verken je de thema’s in je leven. Welke relatie heb je ermee? Wat houdt je erbij weg?

We sluiten de avonden af met een vuurritueel in de energie van de Volle Maan.

Voor wie

Voor vrouwen die zich meer willen verdiepen in zichzelf en willen afstemmen op het Grotere Geheel, waarin alles en iedereen met elkaar verbonden is.

Wanneer

Wisselende avonden (op of rond Volle Maan) van 19:30 tot 21:00 uur:
▪ maandag 3 juli 2023
▪ maandag 31 juli 2023
▪ vrijdag 1 september 2023
▪ vrijdag 29 september 2023
▪ vrijdag 27 oktober 2023
▪ dinsdag 28 november 2023
▪ woensdag 27 december 2023
▪ donderdag 4 april 2024

We sluiten buiten af met een vuurritueel in de energie van de Volle Maan.

Kosten

15 euro per keer.