Over mijzelf

De droom die ik als klein meisje al had om mensen te helpen en een bijdrage te leveren aan een liefdevolle wereld is in 2006 tot uiting gekomen in mijn praktijk RUIMTE. Het is mijn verlangen om met mensen te werken en hen te begeleiden in hun persoonlijk en spiritueel ontwikkelingsproces naar bewustwording en gezondheid via voetreflextherapie, meditatie, mindfulness, coaching en healing.

Daarnaast begeleid ik relatiegesprekken en meditatiegroepen. In het begeleidend contact maak ik gebruik van mijn kwaliteiten zoals luisteren, sensitiviteit en nieuwsgierigheid.

Van 1998 tot 2022 heb ik scholing gevolgd bij Eldiet de Groot Toepoel in het Centrum voor healing en meditatie te Hilversum. Dankzij de vele jaren van begeleiding in het meditatie- en energiewerk zoals dat is ontwikkeld door spiritueel leraar Bob Moore heb ik mijzelf op allerlei lagen leren kennen en begrijpen.

Tussen 2005 en 2012 heb ik met vreugde trainingen op het gebied van coaching en systemisch werk gevolgd bij Phoenix Opleidingen te Utrecht.

In 2012-2013 heb ik training gevolgd in traumahealing van Somatic Experiencing ontwikkeld door Peter Levine, auteur van de boeken ‘De tijger ontwaakt’, ‘Het weerbare kind’ en ‘De stem van je lichaam’.

In 2018 heb ik training en persoonlijke ontwikkeling gevolgd in EFT: Emotionally Focussed Therapy. EFT is een relatietherapie, ontwikkeld door dr. Sue Johnson in Canada. Deze therapievorm is een prachtige, effectieve manier om de verbinding te herstellen en/of te verbeteren.

Ik ben aangesloten bij de beroepsvereniging LVNT (Landelijke Vereniging Natuurgeneeskundig Therapeuten).

Voeding voor mijn ziel haal ik uit de natuur en ervaar ik in contact met andere mensen, culturen en religie. Ik geniet van muziek. Vreugde en voldoening haal ik ook uit toneelspelen, theater en door te sporten zoals hardlopen, zwemmen en skiën.

Ik ben getrouwd en moeder van een zoon (1997) en dochter (2000).