Over mijzelf

De droom die ik als klein meisje al had om mensen te helpen en een bijdrage te leveren aan een liefdevolle wereld is in 2006 tot uiting gekomen in mijn praktijk RUIMTE. Het is mijn missie om met mensen te werken en hen te begeleiden in hun persoonlijk en spiritueel ontwikkelingsproces naar bewustwording en gezondheid via coaching, therapie, supervisie, meditatie, (trauma-)healing en voetreflexbehandelingen. Daarnaast begeleid ik relatiegesprekken, gezinsgesprekken en meditatiegroepen.

In het begeleidend contact maak ik gebruik van mijn kwaliteiten zoals helder voelen en luisteren, nieuwsgierigheid, rust en mijn compassievolle hart.

Belangrijke scholing en training die van invloed zijn op mijn werk

Sinds 2020 verdiep ik mij in de spirituele oefeningen van Ignatius van Loyola bij Eva Høffding in het Ignatius Healing Center in Denemarken. Deze mystieke weg helpt mij bij een eigen persoonlijke relatie met het goddelijke.

Van 1998 tot 2022 heb ik scholing gevolgd in het Centrum voor healing en meditatie te Hilversum. Dankzij de vele jaren van begeleiding in het meditatie- en energiewerk zoals dat is ontwikkeld door spiritueel leraar Bob Moore heb ik mijzelf op allerlei lagen leren kennen en begrijpen.

In 2018 heb ik training en persoonlijke ontwikkeling gevolgd in EFT: Emotionally Focussed Therapy.

In 2012-2013 heb ik training gevolgd in traumahealing van Somatic Experiencing ontwikkeld door Peter Levine.

Tussen 2005 en 2012 heb ik trainingen gevolgd op het gebied van coaching en systemisch werk bij Phoenix Opleidingen te Utrecht.

Verdiepende workshops die ik heb gevolgd

Ilahinoor door Kiara Windrider 2012
Ho’oponopono bij Pacific Quest op Hawaï 2017
Compassietraining door Tara Brach 2021
Polyvagaaltheorie door Deb Dana 2022
OncoReflex bij Total Health 2023

Ik ben aangesloten bij de beroepsvereniging LVNT (Landelijke Vereniging Natuurgeneeskundig Therapeuten), waarvoor ik jaarlijks intervisie, supervisie en medische nascholingen volg.

Voeding voor mijn ziel haal ik uit mijn contact met het Goddelijke en het grotere geheel. Ik kan intens genieten van de natuur en prachtige muziek. Vreugde haal ik uit theatersport, schilderen en door te sporten.

Naast het werk in mijn praktijk doe ik vrijwilligerswerk en ben ik mantelzorger.

Ik ben getrouwd en moeder van een zoon en een dochter.