Maandag­middag­groep Buiten

Heel bewust contact maken met de natuur om je heen, zal je doen beseffen dat je onderdeel bent van een groter geheel. We staan niet los van de zon, de maan, de bomen, de planten, de zeeën en de bergen. Ons bestaan is afhankelijk van en wordt gedragen door al het andere leven om ons heen. En net als alle andere levensvormen zijn wij een unieke uitdrukking van de goddelijke intelligentie die al dat leven aanstuurt. Als we vertragen, meer gaan zakken in ons lichaam en een groter geheel gaan ervaren, wordt het makkelijker om vanuit een ruimer perspectief te leven.

Waar

In het prachtige en besloten meditatiebos achter de praktijk – met de honderdjaar oude fruitbomen, beuken en eiken, aan de voet van de Schoorlse duinen, langs het weiland met de paarden – om je te laten inspireren, voeden en ondersteunen door de natuur. Het gehele programma bevindt zich buiten in de frisse lucht, in contact met de elementen, door weer en wind.

Voor wie

Voor iedereen die behoefte heeft aan meer rust en balans, meer in contact wilt komen met het lichaam en behoefte heeft aan gronding. Op deze manier met jezelf werken werkt doeltreffend bij stress en vermoeidheidsklachten en als je teveel in je hoofd zit.

Werkvormen

Loopmeditatie langs het pad met de mineralen, zenlopen, grondende oefeningen, ademhalingsoefeningen en meditaties.

Wanneer

Op maandag van 16:00 tot 17:30 uur. De data van de bijeenkomsten zijn:
▪ 8 april 2024

▪ 15 april 2024

▪ 22 april 2024

▪ 29 april 2024

▪ 13 mei 2024

▪ 27 mei 2024

▪ 17 juni 2024

▪ 24 juni 2024

Kosten

De kosten bedragen 225 euro voor de cyclus van 8 middagen.
Instromen is in overleg mogelijk.