Ontwikkelingsgroep
innerlijk kompas

Zekerheid vind je niet in je denken, in je aangeleerde weten of oude waarheden. Durf je te openen voor je dromen, spontane en voedende gedachten die rechtstreeks vanuit je Ziel je bewustzijn binnenstromen. Kies voor groei. De creatieve energie zal door je heen stromen en je verder de weg wijzen. Als je vanuit je hart leeft, gaat het universum met je meebewegen.

Het volgen van je innerlijk kompas is luisteren naar je diepste stem. Deze ligt besloten achter al je denkbeelden, je oordelen, je angsten en je frustraties. Je innerlijk kompas wijst je de weg (terug) naar vreugde, vrijheid en zelfvertrouwen.

We werken met helende oefeningen en meditaties. Hiermee leer je veel over jezelf en ontdek je de mogelijkheid om vrij, blij en bewust te leven. De oefeningen werken ondersteunend aan het proces van zelfontwikkeling. Het doel van zelfontwikkeling is niet jezelf te veranderen maar juist te worden wie je bent.

Tijd maken om op deze manier met jezelf te werken, helpt je te verbinden met je kwaliteiten en los te komen van beperkende patronen en angsten. De focus ligt op het individuele proces. Ieders inbreng is van belang voor het leerproces van allen en voeding voor de groep als geheel: je profiteert van de kracht en bedding terwijl je werkt aan je eigen proces.

Voor wie

Als je het contact met jezelf wilt verdiepen, als je verlangt naar te leven vanuit je hart en kwaliteiten of als je nieuwsgierig bent naar je innerlijke kracht, dan is deze doorgaande ontwikkelingsgroep zeker iets voor jou.

Wanneer

Zaterdag en zondag van 10.00 uur tot 17.00 uur, eens per seizoen: data worden nader bekend gemaakt

Kosten

4 x 180 euro of 695 euro in één keer. Opgave geldt voor een heel jaar.